Ny hjemmeside!

IMS Maskinering er stolte over å presentere en ny hjemmeside!

Vi har opplevd en svært positiv vekst de siste årene og som del av en større organisasjon ønsker vi med en ny hjemmeside å gjøre det enda enklere å nå ut til våre kunder og promotere våre unike tjenester ut i markedet.

Her inne skal du finne alt du trenger å vite om fresing og dreiing, industriartikler og hva IMS Maskinering jobber med. Her skal det være enkelt å finne frem til relevant informasjon om oss, men også nyheter som angår vår nisje. Nettsiden er utviklet med hensyn til deg som kunde og alle tilbakemeldinger blir satt pris på.

Oppdaterte nyhetssaker

Her vil vi publisere bransjerelevant artikler, informerer om nye prosjekt, maskinoppgraderinger, ferieavvikling og lignende. Vi vil ikke bidra til unødvendig «spam» i din innboks, men heller publisere relevant og nyttig informasjon dere som kunder kan sette pris på.

Kontaktskjema

Vårt nye kontaktskjema sørger for at din e-post alltid kommer frem til en representant for IMS Maskinering.

FAQ – Frequently Asked Questions

På vår nye FAQ-side har vi listet opp de spørsmålene vi som oftest mottar fra våre kunder. Nye og gamle. Ikke alle vet hvor Akland er lokalisert, eller hvor sentralt det faktisk er. Heller ikke alle vet at vi har robotisert maskinering, eller at vi leverer til kunder over hele Norge.

Vi vil med denne korte introduksjonen ønske dere alle velkommen til ny hjemmeside!

Ta gjerne kontakt med en av våre medarbeidere via vårt kontaktskjema.

Ha en flott og skapende dag videre!