Om oss

 

IMS Maskinering ble etablert under navnet Nodland Maskinering i Arendal 2002. Da firmaet flyttet til moderne produksjonslokaler i Akland, Risør i starten av 2009, ble navnet endret til IMS Maskinering, og i dag er IMS Maskinering en del av kompetansemiljøet i IMS Group AS. Vi fokuserer på teknologisk innovasjon solid forankret i tradisjon og erfaring. Maskinparken er tilrettelagt både for ubemannet produksjon og stykkproduksjon av større komponenter.

Våre dreiesentere passer bra til seriestørrelser 5-50.000 stk. Moderne maskiner, dyktige medarbeidere og gode underleverandører gjør oss til en pålitelig og allsidig leverandør. Derfor er vår filosofi at vi til enhver tid skal være en samarbeidspartner som lytter til våre kunder og forretningsforbindelser. Vi er bemannet for å kunne håndtere alt fra design og utvikling til levering av ferdig sammensatte produkter – fra enkeltoppdrag og små serier til store leveranser.

IMS Maskinering er en NS-EN ISO 9001 godkjent bedrift og med internkontrollforskriften forplikter vi oss til å opprettholde og vedlikeholde kvalitet i alle ledd.

IMS Maskinering er eid av Nodland AS og IMS Group AS

Ta gjerne kontakt for å få vite mer!