Vi søker ny selger!

Er du relasjonsbygger? Trives med salg og inngir tillit? Da er denne stillingen noe for deg.
IMS Maskinering har 10 ansatte som jobber med avansert maskinering. Stillingen har selvstendig salgsansvar for salg over hele Norge. Vi har hatt en fin reise siden etablering i 2002. Omsetter for over 20 MNOK i 2021 og har god lønnsomhet.

Vi er opptatt av gode relasjoner til våre kunder og et godt internt miljø. I vårt firma jobber vi sammen som et team og har alltid godt fokus på å levere kvalitet og på tid. IMS Maskinering er en del av IMS Group.

IMS Maskinering har en svært god utvikling, god leveransekvalitet og trenger en ambisiøs selger med på laget!
Arbeidsoppgaver

Som selger hos oss vil du være ute i markedet for å treffe kunder, knytte kontakter og forhandle avtaler. I tillegg vil det være en del innearbeid, der du vil bidra i praktiske daglige oppgaver, samtidig som også deler av salgsarbeid kan løses fra IMS Maskinering sine lokaler. Du vil få en hektisk hverdag med varierte oppgaver.

Vi er en gjeng med en med sterk stå på vilje og med en sterk lagfølelse for bedriften.

Kvalifikasjoner

Det er en fordel om du har kjennskap til avansert maskinering og teknisk forståelse, slik at du kan kommunisere faglig godt med både eksisterende og nye kunder. Samtidig kan god salg- og markedserfaring, samt interesse kompensere om du har annen bakgrunn.

  • Du bør kunne dokumentere gode salgsresultater
  • Du må ha kremmerånd og være god til å bygge og utvikle relasjoner
  • Kjennskap til digitale plattformer og CRM verktøy er en fordel
Personlige egenskaper

For å lykkes og trives hos oss må du være en lagspiller og relasjonsbygger. Du må trives med høyt aktivitetsnivå, like å stå på og holde avtaler. Du må være serviceinnstilt, løsningsorientert og imøtekommende.

Vi er pålitelige og holder alltid det vi lover, både eksternt og internt.

Vi tilbyr
  • En spennende stilling i et selskap i vekst som satser stort mot robotisert og automatisert produksjon
  • Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver
  • En selvstendig arbeidshverdag

Ta gjerne kontakt med våre rekrutteringsrådgivere i Sørlandet Rekruttering, enten John Isaksen på mobil 916 45 342 eller Harald Erlandsen på mobil 480 93 000.